Mangosalsa og grillet laks

Mangosalsa og grillet laks

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

avansert
porsjoner

Ingredienser

  • 600 g laksefilet
  • 1 stk mango i terninger
  • 2 stk vårløk i tynne skiver
  • 1 stk rød chili uten frø og hinner
  • 2 ss frisk koriander hakket
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 2 ss olivenolje
  • 1 stk lime saft av
Salsa av mango smaker utrolig godt sammen med laks, og den lager du lett selv. Legg et lag over fisken før den legges på grillen, og du har en rett du kan imponere dine gjester med.

Slik gjør du

  1. 1) Bland alle ingrediensene til mangosalsaen.
  2. 2) Lag et lite 'grillbrett' av tykk steke- eller grillfolie. Ha litt olje i folien.
  3. 3) Legg porsjonsfiletene i folie og strø litt salt over. (Bruker du fisk med skinn på så sett skinnet ned)
  4. 4) Dekk fisken med mangosalsaen.
  5. 5) Legg foliebrettet på varm grill og grill til fisken så vidt er gjennomstekt, ca. 10 - 15 minutter.
  6. Tips: Hvitvinseddik kan byttes med vanlig eddik. Salt og pepre etter smak.