Mangois

Mangois

Tidsforbruk

> 60 min

Vanskelig­hetsgrad

middels
porsjoner

Ingredienser

  • 200 g mango
  • 2 dl kremfløte
  • 1 ss sukker
  • 2 stk eggeplomme
  • 2 ss sukker
Med en deilig og frisk hjemmelaget is med mango imponerer du familie og venner ved middagsbordet!

Slik gjør du

  1. Skrell mangoen så tynt som mulig. Skjær fruktkjøttet fra steinen og mos det til puré. Stivpisk kremfløten med 1 ss sukker og bland forsiktig inn fruktpuréen.
  2. Stivpisk eggeplommene med 2 ss sukker. Vend forsiktig inn fruktkremen, og sett bollen i fryseren. Bland kremen godt av og til under innfrysingen.
  3. Når iskremen er tykk, legges den over i tett boks. Dypfryses ytterligere i et par timer.
  4. Bytt gjerne mangoen med ananas, fersken, aprikos, jordbær, bringebær, solbær, o.l.