Mangois

Mangois
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

> 60 min
Med en deilig og frisk hjemmelaget is med mango imponerer du familie og venner ved middagsbordet!

Ingredienser

  • 200 g mango
  • 2 dl kremfløte
  • 1 ss sukker
  • 2 stk eggeplomme
  • 2 ss sukker

Slik gjør du

  1. Skrell mangoen så tynt som mulig. Skjær fruktkjøttet fra steinen og mos det til puré. Stivpisk kremfløten med 1 ss sukker og bland forsiktig inn fruktpuréen.
  2. Stivpisk eggeplommene med 2 ss sukker. Vend forsiktig inn fruktkremen, og sett bollen i fryseren. Bland kremen godt av og til under innfrysingen.
  3. Når iskremen er tykk, legges den over i tett boks. Dypfryses ytterligere i et par timer.
  4. Bytt gjerne mangoen med ananas, fersken, aprikos, jordbær, bringebær, solbær, o.l.