Makaronipudding med falukorv

Makaronipudding med falukorv
2 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Pølser og makaroni er noe alle barn liker, og med noen grønnsaker kan denne middagen bli ukas vinner.

Ingredienser

  • 100 g falukorv av kalkun
  • 0,5 pk brokkoli ca.
  • 0,3 stk purre
  • 0,3 pk makaroni
  • 1 stk egg
  • 1 dl melk
  • 75 g hvitost revet

Slik gjør du

  1. Varm stekeovnen til 230-250 °C.
  2. 1. Del brokkolien i små buketter og skjær purren i tynne ringer.
  3. 2. Kok opp rikelig med lettsaltet vann i en kjele. Tilsett makaroni og grønnsaker og la det koke i knapt 5 minutter.
  4. 3. La makaroni og grønnsaker renne av. Ha dem i en ildfast form.
  5. 4. Tilsett oppskåret kalkunkorv, revet ost og egg vispet med melk, salt og krydder.
  6. 5. La formen stå midt i ovnen i ca. 10 minutter, til eggestanden er stivnet.