Lun pastasalat med kjøttdeig og pesto

Lun pastasalat med kjøttdeig og pesto
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Pasta og kjøttdeig i alle former er populær hverdagsmat! Her er en kjapp versjon som lett kan varieres ut fra hva du har av salatingredisenser.

Ingredienser

  • 400 g kjøttdeig eller karbonadedeig
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss flytende margarin til steking
  • 4 dl pasta
  • 1 pk ruccula , vasket og revet
  • 1 stk rødløk i tynne skiver
  • 5 ss pesto
  • 2 ss pinjekjerner eller blandete frø

Slik gjør du

  1. 1. Stek kjøttdeigen/karbonadedeigen på god varme i stekepanne. Krydre med salt og kvernet pepper.
  2. 2. Kok pasta etter anvisning på pakken. Skyll med kaldt vann og la den renne godt av.
  3. 3. Bland alle ingrediensene i en bolle. Vend inn pesto og strø over pinjekjerner eller frø. Server gjerne med brød.