Løvbiff med ertepuré

Løvbiff med ertepuré

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt
porsjoner

Ingredienser

  • 2 stk løvbiff
  • 2 ss margarin til steking
  • 3 dl dypfryste erter
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 pose dypfryste potetbåter
  • 2 dl béarnaisesaus ferdig
Løvbiff er både supergodt og lettlaget. Både barn, ungdom og voksne vil rope et høyt hurra når denne snadder-retten kommer på bordet! Kan fort bli en ny helgefavoritt.

Slik gjør du

  1. Stek båtpotetene etter anvisning på posen.
  2. Kok ertene etter anvisning på posen. Hell av vannet og mos dem med en gaffel eller stavmikser sammen med salt og pepper.
  3. Stek løvbiffene og varm opp sausen.
  4. Legg ertepuré på den ene halvdelen av løvbiffene og brett den andre halvdelen over.
  5. Serveres med stekte båtpoteter og béarnaisesaus.