Lettvint pølsepanne

Lettvint pølsepanne

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

middels
porsjoner

Ingredienser

  • 200 g kjøttpølse
  • 5 kokte poteter
  • 1 løk
  • 3 båter finhakket hvitløk
  • 0,3 ts chilipulver
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 0,5 ts salt
  • 0,3 ts pepper
Med noen kokte poteter fra en tidligere middag, kjøttpølser og hermetiske tomater blir det middag på 1-2-3.

Slik gjør du

  1. Del pølse og potet i passe biter.
  2. Hakk løk og fres i smør til den blir blank.
  3. Tilsett hvitløk, pølsebiter, potet og chilipulver og fres det sammen med løken.
  4. Hell over hermetisk tomat og la alt trekke i ca. 15 minutter. Smak til med salt og pepper.
  5. Server gjerne med fersk brød.