Laksepasta

Laksepasta
2 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

20-40 min
En enkel, men smakfull hverdagsrett. Server gjerne med litt grovt brød eller rundstykker til.

Ingredienser

  • 150 g tagliatelle eller annen pasta
  • 2 dl matfløte
  • 0,5 dl eplecider
  • 1 båt hvitløk
  • 150 g laksefilet ca.
  • 1 ss frisk basilikum
  • 4 ss hvitost , finrevet

Slik gjør du

  1. Kok pastaen etter anvisning på pakken.
  2. Lag sausen mens pastaen koker: Kok opp fløte og eplecider. Tilsett presset hvitløk og la sausen koke inn til den tykner litt. Skjær fisken i terninger og la den trekke litt i den varme sausen. Smak til med krydder og salt.
  3. Bland sausen med den nykokte pastaen og server retten i varme tallerkner. Dryss litt ost på hver porsjon.