Laksepasta

Laksepasta

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

avansert
porsjoner

Ingredienser

  • 150 g tagliatelle eller annen pasta
  • 2 dl matfløte
  • 0,5 dl eplecider
  • 1 båt hvitløk
  • 150 g laksefilet ca.
  • 1 ss frisk basilikum
  • 4 ss hvitost , finrevet
En enkel, men smakfull hverdagsrett. Server gjerne med litt grovt brød eller rundstykker til.

Slik gjør du

  1. Kok pastaen etter anvisning på pakken.
  2. Lag sausen mens pastaen koker: Kok opp fløte og eplecider. Tilsett presset hvitløk og la sausen koke inn til den tykner litt. Skjær fisken i terninger og la den trekke litt i den varme sausen. Smak til med krydder og salt.
  3. Bland sausen med den nykokte pastaen og server retten i varme tallerkner. Dryss litt ost p�� hver porsjon.