Kyllingwok

Kyllingwok
2 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Wok i vei, dette er både raskt og magert.

Ingredienser

  • 2 stk Kyllingfilet i strimler
  • 2 båt finhakket hvitløk
  • 1 ts finhakket frisk ingefær
  • 0,5 stk finhakket rød chili
  • 1 pose ferdig woksaus
  • 1 bunt vårløk
  • 0,5 stk rød paprika
  • 1 stk gulrot
  • 1 pk nudler
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss olje til steking

Slik gjør du

  1. 1. Bland kyllingstrimler, hvitløk, ingefær og chili med en halv pose med woksaus. Mariner i ca. 1/2 time.
  2. 2. Skjær vårløk i ringer, og paprika og gulrot i biter.
  3. 3. Kok nudlene etter anvisningen på pakken.
  4. 4. Fres kjøttet raskt i olje på sterk varme i en panne. Ta ut kjøttet og fres grønnsakene. Bland de stekte kyllingstrimlene og nudlene forsiktig sammen til slutt.
  5. 5. Tilsett resten av woksausen og smak til med pepper og eventuelt salt.
  6. Server kyllingwok i følge med kokt ris.