Kyllingwok

Kyllingwok

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt
porsjoner

Ingredienser

  • 2 stk Kyllingfilet i strimler
  • 2 båt finhakket hvitløk
  • 1 ts finhakket frisk ingefær
  • 0,5 stk finhakket rød chili
  • 1 pose ferdig woksaus
  • 1 bunt vårløk
  • 0,5 stk rød paprika
  • 1 stk gulrot
  • 1 pk nudler
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss olje til steking
Wok i vei, dette er både raskt og magert.

Slik gjør du

  1. Bland kyllingstrimler, hvitløk, ingefær og chili med en halv pose med woksaus. Mariner i ca. 1/2 time.
  2. Skjær vårløk i ringer, og paprika og gulrot i biter.
  3. Kok nudlene etter anvisningen på pakken.
  4. Fres kjøttet raskt i olje på sterk varme i en panne. Ta ut kjøttet og fres grønnsakene. Bland de stekte kyllingstrimlene og nudlene forsiktig sammen til slutt.
  5. Tilsett resten av woksausen og smak til med pepper og eventuelt salt.
  6. Server kyllingwok i følge med kokt ris.