Kyllingwok

Kyllingwok

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Wok i vei, dette er både raskt og magert.

Fremgangsmåte

  1. Bland kyllingstrimler, hvitløk, ingefær og chili med en halv pose med woksaus. Mariner i ca. 1/2 time.
  2. Skjær vårløk i ringer, og paprika og gulrot i biter.
  3. Kok nudlene etter anvisningen på pakken.
  4. Fres kjøttet raskt i olje på sterk varme i en panne. Ta ut kjøttet og fres grønnsakene. Bland de stekte kyllingstrimlene og nudlene forsiktig sammen til slutt.
  5. Tilsett resten av woksausen og smak til med pepper og eventuelt salt.
  6. Server kyllingwok i følge med kokt ris.
  7. kilde: http://joker.no/Joker/Om-Joker/Samarbeidspartnere/