Kyllingvinger med grønnsakmiks

Kyllingvinger med grønnsakmiks

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Denne grønnsakwoken kan like gjerne brukes ved siden av kyllinglår og kalkunkjøtt. Mye god sausesmak binder grønnsakene sammen.

Fremgangsmåte

  1. Varm kyllingvingene i en stekepanne.
  2. Skjær gulrot og stilkselleri i smale skiver, paprika i strimler og løk i smale båter.
  3. Del blomkålen i små buketter.
  4. Ha 2 ss soyaolje i varm panne og stek gulrot, blomkål og løk under stadig omrøring i 2 minutter. Ha i paprika og stilkselleri og stek i 2 minutter til, evt. med litt mer olje.
  5. Bland sausen og ha den over (alternativt til rød chili kan du bruke litt cayennepepper).
  6. La det syde i 1-2 minutter.
  7. Legg kyllingvingene på fatet med grønnsakene.
  8. Server med lyst, fint brød eller kokt ris.