Kyllingsuppe med squash og bønner

Kyllingsuppe med squash og bønner
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
En smakfull kyllingsuppe er like populær på en regnfull sommerdag som på en mørk vinterkveld. I stedet for kyllingfilet kan du like gjerne bruke kjøtt fra grillet kylling.

Ingredienser

  • 200 g strimlet kyllingfilet
  • 1 ss olje
  • 1 løk
  • 2 båter presset hvitløk
  • 1 l kyllingkraft eller hønsebuljong
  • 5 dl tomatjuice, ev. hermetiske tomater
  • 0,5 rød paprika i terninger
  • 1 grønn squash i terninger
  • 1 boks hermetiske røde bønner
  • 0,5 boks hermetiske maiskorn
  • 0,5 ts salt
  • 0,3 ts pepper

Slik gjør du

  1. 1. Fres løk og hvitløk mør og blank i olje.
  2. 2. Hell på kyllingkraft og tomatjus og kok opp. Tilsett paprika og squash. Kok ca. 5 minutter.
  3. 3. Tilsett bønner, maiskorn og kyllingkjøtt. La alt bli mørt og varmt. Smak til med salt og pepper.