Kyllingsalat med ris

Kyllingsalat med ris
3 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Av en grillet kylling kan man lage mange gode kyllingsalater.

Ingredienser

  • 1 stk grillet kylling (850 grams råvekt)
  • 0,5 stk issalat
  • 1 stk gul paprika , evt. rød paprika
  • 0,5 stk slangeagurk
  • 1,5 dl stilkselleri (stangselleri) i biter
  • 1 bunt reddik
  • 2,5 dl naturris , evt. middagsris
  • 6 ss olje
  • 3 ss eddik
  • 1 ts pepper nykvernet
  • 0,5 ts tørket timian eller litt hakket frisk timian

Slik gjør du

  1. 1. Rens kyllingen for ben og skjær kjøttet i terninger eller strimler.
  2. 2. Finsnitt salaten. Skjær paprika og agurk i terninger, og selleri og reddik i skiver.
  3. 3. Bland kylling, salat, grønnsaker og ris til en fargerik og fristende salat.
  4. 4. Bland sammen dressingen og fordel den over salaten. La gjerne salaten stå å trekke i ca. 1/2 time før servering.
  5. Server brød til.