Kyllinglår med søtpotet

Kyllinglår med søtpotet

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt
porsjoner

Ingredienser

  • 2 stk søtpotet
  • 4 stk kyllinglår
  • salt og kvernet pepper
  • 1 stk bernaisesaus pose
  • 1 dl vann
  • 3 dl creme fraiche
  • 1 stk eple i biter
  • 1 stk rød chili finhakket
  • 1 ss estragon
Lag din egen vri på posen med bearnaisesaus, så skal du få smake noe som er godt! Her med grillede kyllinglår og spennende søtpotet til.

Slik gjør du

  1. Skrell søtpotetene og del dem i båter. Legg dem på et bakepapirkledd stekebrett. Drypp over litt olje og kvernet pepper. Stek i stekeovn ved 200 grader i ca. 15 minutter eller til de er møre.
  2. Varm kyllinglårene i ovnen i ca. 10 minutter. Dryss litt grovt salt over potetene før servering.
  3. Ha sauspulver, vann og creme fraiche i en kjele og kok opp. Tilsett eple, chili og estragon. Smak til med salt og pepper.
  4. Server kyllinglårene med kremet saus med epler og chili, søtpotet og for eksempel lettkokt brokkoli.