Kyllingkebab

Kyllingkebab
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

< 20 min
Lag din egen kebab med spennende smak av kanel, chili og hvitløk. Om du steker dem på grillen eller i pannen er opp til deg - eller kanskje været. Salat og tzatziki er godt tilbehør.

Ingredienser

  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 1 ss rapsolje
  • 1 ss malt kanel
  • 1 ss chilipasta (sambal oelek) eller etter smak
  • 3 båt hvitløk
  • 0,5 stk rødløk
  • 2 ss frisk kruspersille
  • 4 stk trepinne

Slik gjør du

  1. 1. Finhakk løk og hvitløk. Bland sammen med alle ingrediensene.
  2. 2. Form 4 avlange pølser og klem dem rundt trespydene.
  3. 3. Stek spydene med kyllingkebab i stekeovn ved 200 °C i ca. 15 minutter eller legg dem på grillen i 5-7 minutter på hver side. Rull kyllingkebabene i finhakket persille før servering.
  4. Server kebaben med frisk salat og tzatziki.