Kyllingkarbonader med rösti

Kyllingkarbonader med rösti
3 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

20-40 min
Vi foreslår en vri på potetene i dag. Server hjemmelagede kyllingkarbonader med nystekte rösti. Alt ferdig på få minutter.

Ingredienser

  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 1 ts salt
  • 0,3 ts pepper
  • 1 ts tørket timian

Tilbehør

  • 3 blad hodesalat
  • 2 stk tomat
  • 0,3 stk slangeagurk
  • 2 ss hvitost revet

Rösti

  • 500 g potet grovrevet
  • 1 stk løk
  • salt og kvernet pepper

Slik gjør du

  1. Bland kjøttdeigen med salt, pepper og litt hakket timian. Form til fire karbonader. Stek dem 3-4 minutter på hver side til de er gjennomstekt.
  2. Riv potetene, og bland med finhakket løk og salt og pepper. Stek små potetlapper noen minutter på hver side i en stekepanne.
  3. Server kyllingkarbonadene med rösti, salat, agurk og tomat. Dryss eventuelt litt ost på toppen.