Kyllingfilet på grønnsakseng

Kyllingfilet på grønnsakseng
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min
Her har du en smakfull og mager middagsrett som ikke krever særlig arbeidsinnsats på kjøkkenet. Server med poteter ved siden av eller kun enkelt og greit med søt chilisaus.

Ingredienser

  • 4 stk kyllingfilet
  • 1 stk rødløk
  • 1 stk rød chili
  • 3 stk tomat
  • 1 stk grønn squash
  • 0,5 stk aubergine
  • 4 ss olivenolje
  • 1 ss frisk rosmarin hakket

Slik gjør du

  1. 1. Del grønnsakene i passe biter og legg dem i en ildfast form sammen med kyllingfiletene. Hell over olje og dryss på krydder, salt og pepper. 
  2. 2. Sett formen i stekeovnen ved 180°C og stek i ca. 20 minutter.
  3. Server med søt chilisaus, deilig brød eller kokte poteter.