Kyllingfilet med reker og asparges

Kyllingfilet med reker og asparges
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min
Denne retten er svært enkel å lage. Likevel er den både lekker og smakfull.

Ingredienser

  • 4 stk kyllingfilet
  • 2 ss margarin til steking
  • 6 dl pastaskruer
  • 1 stk finhakket rød chili
  • 2 ts revet. frisk ingefær
  • 2 glass pastasaus m/hvitløk og urter. evt pose eller laget fra bunn
  • 12 stk grønn. frisk asparges
  • 200 g rensede reker

Slik gjør du

  1. 1. Kok pastaskruer etter anvisning på pakken.
  2. 2. Stek kyllingfiletene i en stekepanne på middels varme i 2 minutter på hver side. Tilsett finhakket chili og revet ingefær. Legg over lokk og etterstek i 6-8 minutter.
  3. 3. Kok opp pastasausen og bland inn kokte pastaskruer.
  4. Server kyllingfileten med pasta og friske, grønne asparges kokt i 3-4 minutter. Dryss over rensede reker og finhakkede urter.