Kyllingfilet med poteter i tomatsaus

Kyllingfilet med poteter i tomatsaus
2 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Det er hverdager det er flest av. Her er en god hverdagsmiddag med kyllingfilet som er ferdig på ca. 20 minutter.

Ingredienser

  • 2 stk kyllingfilet
  • 1 ss margarin til steking
  • 1 stk løk
  • 2 båt hvitløk finhakket
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 1 boks tomatpuré
  • 0,5 ts salt
  • 0,3 ts pepper
  • 0,5 ts sukker
  • 1 ts tørket oregano
  • 4 stk potet i biter
  • 1 stk brokkoli

Slik gjør du

  1. 1. Stek kyllingfiletene i en stekepanne på middels varme i 2 minutter på hver side. Legg over lokk og etterstek i 6-8 minutter.
  2. 2. Stek løk og hvitløk på middels varme til løken blir blank. Tilsett hermetiske tomater, tomatpuré og oregano, og la alt surre på svak varme i ca. 15 minutter. Smak til med salt, pepper og litt sukker.
  3. 3. Kok potetbitene ca. 10 minutter, ha dem i tomatsausen og la alt bli gjennomvarmt. Del brokkolien i buketter og kok dem så vidt møre i litt vann.
  4. Server kyllingfiletene med brokkoli og poteter i tomatsaus.