Kyllingfilet med melon- og mangosalat

Kyllingfilet med melon- og mangosalat

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt
porsjoner

Ingredienser

  • 4 stk kyllingfilet
  • 4 ss søt chilisaus
  • 1 salt og kvernet pepper
  • 0,5 stk cantaloupe melon eller en annen melon
  • 2 stk mango
  • 1 stk isbergsalat
  • 1 stk rød chili
  • 1 stk lime
  • 3 dl melonyoghurt
Frukt passer godt til kylling - særlig på varme sommerdager, men også resten av året. Dressing på salaten er så enkelt som melonyoghurt.

Slik gjør du

  1. Pensle kyllingfiletene med chilisaus og krydre med salt og pepper. Stek på svak varme i litt olje i ca. 6 minutter på hver side. La kjøttet hvile noen minutter før servering.
  2. Del ingrediensene til salaten i passe biter og anrett på fat. Drypp over saft fra en lime. Skjær kyllingfiletene i passe tykke skiver og anrett dem på fat sammen med mango- og melonsalaten.
  3. Drypp melonyoghurt over salaten og server ekstra ved siden av. Pynt med mynteblader like før servering.