Kyllingfilet med eple og bacon

Kyllingfilet med eple og bacon

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

middels
porsjoner

Ingredienser

  • 4 stk kyllingfilet
  • 1 ss olje
  • 2 båt hvitløk hakket
  • 2 ss sennep
  • 0,5 ts pepper
  • 1 stk eple
  • 1 ss brunt sukker
  • 4 skive bacon
Kyllingfilet med eple og bacon er en enkel, men likevel morsom vri laget med vanlige kyllingfileter.

Slik gjør du

  1. Bland olje, hvitløk, sennep og pepper til en marinade. Legg kyllingfiletene i en plastpose og hell marinaden over. La det stå et par timer.
  2. Del eplet i skiver, dryss over sukker og legg skivene i en smurt ildfast form. Surr bacon rundt kyllingfiletene og legg dem over epleskivene.
  3. Sett formen i ovnen ved 180 °C og stek i ca. 30 minutter.
  4. Server med kokt ris.