Kyllingfilet med eple og bacon

Kyllingfilet med eple og bacon
3 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min
Kyllingfilet med eple og bacon er en enkel, men likevel morsom vri laget med vanlige kyllingfileter.

Ingredienser

  • 4 stk kyllingfilet
  • 1 ss olje
  • 2 båt hvitløk hakket
  • 2 ss sennep
  • 0,5 ts pepper
  • 1 stk eple
  • 1 ss brunt sukker
  • 4 skive bacon

Slik gjør du

  1. 1. Bland olje, hvitløk, sennep og pepper til en marinade. Legg kyllingfiletene i en plastpose og hell marinaden over. La det stå et par timer.
  2. 2. Del eplet i skiver, dryss over sukker og legg skivene i en smurt ildfast form. Surr bacon rundt kyllingfiletene og legg dem over epleskivene.
  3. 3. Sett formen i ovnen ved 180 °C og stek i ca. 30 minutter.
  4. Server med kokt ris.