Kyllingfilet med chilisaus

Kyllingfilet med chilisaus
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min
Kyllingfilet med søt chilisaus og spekeskinke er en spennende smakskombinasjon.

Ingredienser

  • 4 stk. kyllingfileter
  • 10 stk. poteter
  • 4 stk. stilker frisk rosmarin
  • 6 ss chilisaus
  • 4 stk. skiver spekeskinke
  • salt og kvernet pepper
  • olje til steking

Slik gjør du

  1. 1. Brun kyllingfiletene på begge sider.
  2. 2. Skrell potetene og skjær dem i tynne skiver med ostehøvel. Legg skivene i en ildfast form. Dryss på salt, pepper og grovhakket rosmarin. Hell over noen dråper olje og stek potetene gylne i ovnenved 200°C.
  3. 3. Smør chilisaus på kyllingfiletene, pakk dem inn i spekeskinken og legg dem i formen. Stek i noen minutter til skinken får litt farge.
  4. Server gjerne retten med mangochutney rørt ut i litt rømme.