Kylling med pastasalat

Kylling med pastasalat

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt
porsjoner

Ingredienser

  • 70 g pastaskjell eller pastaskruer
  • 0,5 stk avocado
  • 1 ss sitronsaft ca.
  • 1 stk vårløk hakket
  • 5 stk grønne oliven
  • 1 stk kyllingfilet eller litt grillet kylling
  • salt og kvernet pepper

Dressing

  • 1 ss majones
  • 1 ss yoghurt naturell
  • 1 båt hvitløk hakket
  • hakkede eller tørkede urter
  • salt og kvernet pepper
Dette er en enkel og god hverdagsrett som du enten kan servere som en lettvint middag eller som en god lunsj.

Slik gjør du

  1. Kok pasta etter anvisning på pakken. Skyll den i kaldt vann og la den renne godt av. Del grønnsakene i små biter og bland dem med sitronsaft, oliven og pastaen.
  2. Stek kyllingfileter 5-6 minutter på hver side og krydre dem med salt og pepper. Avkjøl og skjær i skiver eller biter.
  3. Bland sammen dressingen og hell den over pastasalaten. Oppbevar kaldt til det skal spises. Dryss litt friske urter på toppen.
  4. Spis godt brød til salaten.