Kylling i pita

Kylling i pita

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt
porsjoner

Ingredienser

  • 4 kyllingfileter
  • 2 ss olje til steking
  • 1 gul paprika
  • 1 rød paprika
  • 4 vårløk
  • 4 grove pitabrød
  • 2 dl matyoghurt
  • 4 salatblader
  • 1 tikka masala-krydder (eller 4 ts)
Kylling i pita er raskt og enkelt, populært for både store og små er det også. Når du vil ha en forandring på retten kan du gjerne lage den med med strimlet svinekjøtt.

Slik gjør du

  1. Skjær kyllingfiletene i små terninger, ca. 1 x 1 cm. Skjær paprikaene i biter og vårløken i ringer.
  2. Stek kyllingbitene på middels varme i en stekepanne med litt olje. Ha i paprika og vårløk, dryss over tikka masala-krydder og rør godt. Vend inn matyoghurt. Bland alt godt sammen og la det bli gjennomvarmt.
  3. Fyll varme pitabrød med kyllingblandingen og friske salatblad.
  4. Server gjerne med salat ved siden av.