Kylling i eplesaus

Kylling i eplesaus
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Bruk en pose bearnaisesaus som basis, og rør den ut med eplemost og litt fløte. Sausen er som skapt for hvitt kjøtt som for eksempel kyllingfilet.

Ingredienser

  • 4 stk. kyllingfilet
  • 1 ss smør til steking
  • salt og pepper
  • 1 pose bearnaisesaus
  • 3 dl eplemost
  • 1 dl kremfløte
  • 1 stk grønt eple i biter
  • 3 stk stangselleri

Slik gjør du

  1. 1. Stek kyllingfiletene i smør i middels varm panne i ca. 2 minutter på hver side. Legg over lokk og etterstek i 6-8 minutter.
  2. 2. Pisk ut sausepulveret med eplemost og fløte i en liten kjele. Kok opp under omrøring, og la sausen småkoke et par minutter.
  3. Server kyllingfiletene med eplesaus, lettkokte grønnsaker og røsti eller ris til.