Kylling- og appelsinsalat

Kylling- og appelsinsalat

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt
porsjoner

Ingredienser

  • 4 kyllingfilet
  • 4 ss olje til steking
  • 4 ts tandoorikrydder, evt. annet krydder
  • 4 appelsiner
  • 1 rødløk
  • 120 g hodekål
  • 20 grønne oliven
  • 4 ss finhakket frisk dill
En salat med krydret og saftig kyllingfilet, appelsin og hodekål kan du nyte uten å bekymre deg over for mange kalorier.

Slik gjør du

  1. Stek kyllingstrimlene i en panne og dryss over tandoorikrydder.
  2. Skrell appelsinen og del den i biter. Skjær løk og kål i tynne strimler.
  3. Fordel ingrediensene i en liten bolle og dryss over dill og legg på noen oliven.
  4. Server med brød eller fullkornspasta.