Koteletter med varm salat

Koteletter med varm salat
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Koteletter i ny drakt – server med en varm grønnsaksalat og nudler.

Ingredienser

  • 4 stk kotelett av svin
  • 4 ss søt chilisaus
  • 2 ss soyasaus
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss margarin til steking
  • 100 g frisk spinat ca.
  • 250 g sukkererter
  • 1 beger rød cherrytomat
  • 2 ts olje

Slik gjør du

  1. 1. Skjær noen hakk i fettranden på kotelettene så er det lettere å steke dem jevnt. Brun kotelettene 2-3 minutter i en varm panne og dryss på salt og pepper. Ta pannen til side.
  2. 2. Bland sammen søt chilisaus og soya. Hell litt av sausen over kotelettene og etterstek dem på svak varme i ca. 5 minutter under lokk. Ta opp kotelettene og hold dem varme.
  3. 3. Skyll spinaten og del sukkerertene i to. Fres alle grønnsakene ett minutt i en panne med litt olje og dryss over litt salt og pepper.
  4. Server med ris eller nudler og resten av chilisausen.