Koteletter med urte- og hvitløksgrønnsaker

Koteletter med urte- og hvitløksgrønnsaker
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min
Server saftige, ovnsstekte grønnsaker til kotelettene. Garantert sunt. Garantert populært.

Ingredienser

  • 4 stk kotelett av svin
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 2 ss margarin eller olje til steking

Urte- og hvitløksgrønnsaker

  • 1 stk grønn paprika
  • 1 stk gul paprika
  • 2 stk rødløk
  • 4 stk tomat
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts hvitløkssalt
  • 1 ts pepper
  • 2 ts urtekrydder

Slik gjør du

  1. 1. Sett ovnen på 220 °C. Rens og skjær grønnsakene i grove biter. Strø over hvitløkssalt, pepper, utrekrydder og olivenolje. Stekes i 20 minutter.
  2. 2. Krydre kotelettene og stek dem raskt på sterk varme, 2 minutter på hver side. Etterstek på svakere varme i ca. 2-3 minutter på hver side.