Koteletter med surkål, bacon og persille

Koteletter med surkål, bacon og persille

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

middels
porsjoner

Ingredienser

  • 4 stk kotelett av svin
  • 2 ss margarin
  • 0,5 ts salt
  • 0,3 ts pepper
  • 1 pk ferdigkokte poteter
  • 1 ss margarin til steking
  • 1 bunt bladpersille
  • 150 skive bacon i terninger
  • 1 pose surkål
Denne retten er så enkel å lage at den ganske sikkert kan provosere frem et baklengs hallingspark hos en ellers stiv og stresset nordmann. Andre nøyer seg kanskje med en trudelutt eller en sangstrofe! Lekende lett!

Slik gjør du

  1. Varm potetene etter anvisning på pakken.
  2. Stek baconskivene i en varm gryte med margarin til det er sprøtt. Tilsett surkål og varm opp. Ha i grovhakket bladpersille rett før servering.
  3. Brun kotelettene raskt i varm panne og dryss på salt og pepper. Trekk pannen vekk fra platen og legg et lokk over. La kotelettene ettersteke i ca. 5 minutter.