Koteletter med spansk vri

Koteletter med spansk vri

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt
porsjoner

Ingredienser

  • 4 stk kotelett av svin
  • 2 ss olje til steking
  • 3 båt hvitløk
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 stk rød paprika
  • 1 stk gul paprika
  • 1 stk grønn squash
  • 1 stk rød chili eller spansk pepper
  • 3 ss sorte oliven
  • 1,5 dl hvitvin eller cider
Kun koteletter med brun saus? Nei, her skal vi vise deg at koteletter kan brukes sammen med mange spennende ingredienser. Fiks ferdig på noen minutter.

Slik gjør du

  1. Brun kotelettene raskt og dryss over litt salt og grovmalt pepper. Legg dem til side og hold varmt.
  2. Del grønnsakene i strimler, pepper/chili i biter. Fres grønnsakene raskt i panna og tilsett cider/hvitvin.
  3. Legg kotelettene over og legg på lokk. La det hele brassere (trekke) i ca. 10 minutter.
  4. Server med brød.
  5. PSST: Stek kotelettene med fettranden på for smakens skyld, men la gjerne være å spise den.