Koteletter med spansk vri

Koteletter med spansk vri
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min
Kun koteletter med brun saus? Nei, her skal vi vise deg at koteletter kan brukes sammen med mange spennende ingredienser. Fiks ferdig på noen minutter.

Ingredienser

  • 4 stk kotelett av svin
  • 2 ss olje til steking
  • 3 båt hvitløk
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 stk rød paprika
  • 1 stk gul paprika
  • 1 stk grønn squash
  • 1 stk rød chili eller spansk pepper
  • 3 ss sorte oliven
  • 1,5 dl hvitvin eller cider

Slik gjør du

  1. 1. Brun kotelettene raskt og dryss over litt salt og grovmalt pepper. Legg dem til side og hold varmt.
  2. 2. Del grønnsakene i strimler, pepper/chili i biter. Fres grønnsakene raskt i panna og tilsett cider/hvitvin.
  3. 3. Legg kotelettene over og legg på lokk. La det hele brassere (trekke) i ca. 10 minutter.
  4. Server med brød.
  5. PSST: Stek kotelettene med fettranden på for smakens skyld, men la gjerne være å spise den.