Kjøttpudding med soppstuing

Kjøttpudding med soppstuing
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Hverdagens travle tidsskjema krever av og til noen enkle løsninger. Denne enkle retten passer for deg med mye på tapetet, og som av og til trenger enkle løsninger på kjøkkenet. Kjøttpudding er digg!

Ingredienser

  • 1 pk Kjøttpudding
  • 1 stk. Brokkoli
  • 500 g Frisk sjampinjong eller annen sopp
  • 1 stk. Finhakket løk
  • 2 ss Margarin til steking
  • 2 dl Matfløte
  • 1 ts Salt
  • 0,5 ts Pepper

Slik gjør du

  1. 1. Kok brokkoli i lettsaltet vann.
  2. 2. Skjær kjøttpuddingen i skiver og stek dem i en stekepanne.
  3. 3. Del soppen i båter og stek den godt sammen med finhakket løk. Ha på salt og pepper og hell over fløte. La det koke noen minutter under omrøring til du får en tykk saus.