Kjøttkaker med sydlandsk vri

Kjøttkaker med sydlandsk vri
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Sett smak på kjøttkakene! Med syrlig saus og pasta blir det garantert en uvant middag.

Ingredienser

  • 600 g kjøttkaker
  • 300 g fullkornpasta
  • 200 g frisk sjampinjong
  • 1 ss margarin eller olje til steking
  • 1 dl balsamicoeddik
  • 1 pk ferdigkuttet salatblanding

Slik gjør du

  1. 1. Kok pastaen etter anvisning på pakken.
  2. 2. Skjær soppen i båter. Stek dem i en stekepanne til de er nesten ferdigstekte. Ha på balsamico og tilsett kjøttkakene. La alt steke på svak varme, under lokk, til kjøttkakene er varme.
  3. 3. Bland sammen salat og pastaen. Ha på kjøttkakeblandingen.