Kiwi-Trifle

Kiwi-Trifle
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min
Trifle er en dessert som har sitt opphav i England. Den kan varieres med hensyn til smak av bær og frukt, ferdig rullekake, sukkerbrød eller småkaker. Fra New Zealand, kiwiens hjemland, er det naturlig å bruke kiwifrukten.

Ingredienser

  • 6 stk kiwi
  • 0,3 stk sukkerbrødbunn
  • 6 ss sherry
  • 5 dl vaniljekrem ferdig

Slik gjør du

  1. Skrell kiwiene og skjær i skiver som deles i to. Legg noen biter med kiwi i bunnen av en serveringsskål eller i porsjonsskåler.
  2. Fordel biter av rullekake/sukkerbrød over kiwiskivene.
  3. Dynk kakebitene med litt sherry og legg på et lag vaniljekrem.
  4. Legg et lag til med kiwi på toppen.
  5. Sett desserten kjølig slik at sherryen får trekke inn i kaken.