Kiwi-Trifle

Kiwi-Trifle

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

middels
porsjoner

Ingredienser

  • 6 stk kiwi
  • 0,3 stk sukkerbrødbunn
  • 6 ss sherry
  • 5 dl vaniljekrem ferdig
Trifle er en dessert som har sitt opphav i England. Den kan varieres med hensyn til smak av bær og frukt, ferdig rullekake, sukkerbrød eller småkaker. Fra New Zealand, kiwiens hjemland, er det naturlig å bruke kiwifrukten.

Slik gjør du

  1. Skrell kiwiene og skjær i skiver som deles i to. Legg noen biter med kiwi i bunnen av en serveringsskål eller i porsjonsskåler.
  2. Fordel biter av rullekake/sukkerbrød over kiwiskivene.
  3. Dynk kakebitene med litt sherry og legg på et lag vaniljekrem.
  4. Legg et lag til med kiwi på toppen.
  5. Sett desserten kjølig slik at sherryen får trekke inn i kaken.