Kebab med couscoussalat

Kebab med couscoussalat

Tidsforbruk

> 60 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Renskåret lammekjøtt som marineres og stekes. Servert med en couscoussalat og tzatziki blir dette et nydelig måltid.

Fremgangsmåte

Skjær lammekjøttet i 3-4 cm store terninger. Skrell løken og mos den i kjøkkenmaskinen eller riv den på et råkostjern.
Lag marinade av finhakket løk, yoghurt, hermetiske tomater, vann, salt, kanel, presset hvitløk og koriander. Bland alle ingrediensene i en bolle.
Legg kjøttbitene i bollen, slik at marinaden dekker kjøttet. La stå i minst 4 timer, men helst natten over. Når kjøttet er ferdig marinert, settes bitene på grillspyd og stekes på grillen eller i en stekepanne i 3-4 minutter.
Serveres med Couscoussalat.