Karbonader med grønnsakstuing

Karbonader med grønnsakstuing

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

middels
porsjoner

Ingredienser

  • 600 g karbonade ferdigstekt
  • 1 pk dypfryst lapskausblanding à 800 g
  • 1 pose stekepoteter à 450 g
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 pose hvit saus
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 0,5 ts malt muskat
Veien til et annet menneskes hjerte kan så absolutt være kort ved hjelp av en lettlaget middag med karbonader. Riktig så godt er det når man har grønnsaksstuing og poteter til.

Slik gjør du

  1. Lag sausen etter anvisning på posen. Smak til med krydder. Muskat kan sløyfes.
  2. Ha i grønnsakene. La det småkoke i 5 minutter til stuingen begynner å tykne.
  3. Varm karbonadene i en stekepanne eller i stekeovnen på 180 grader i 10 minutter.
  4. Stek potetene etter anvisning på posen.