Julewraps

Julewraps
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Potetlomper med julepølse og fargerike grønnsaker er en knallgod og superkjapp ett som hele familien vil like. Varier retten med de grønnsakene du har for hånden og bytt gjerne ut salsasausen med en god sennep!

Ingredienser

  • 500 g medisterpølse/julepølse
  • 2 ss olje til steking
  • 1 beger røde cherrytomater
  • 1 pk ferdigkuttet salatblanding
  • 1 liten boks hermetiske maiskorn
  • 2 dl lettrømme
  • 1 lite glass salsa
  • 8 lefser eller avlange lomper

Slik gjør du

  1. 1. Del pølsen i fire, så i to på langs og fjern skinnet. Skjær hver halvdel i tynne skiver på skrå.
  2. 2. Stek pølsebitene i en stekepanne med olje på middels varme til de får en gyllen farge.
  3. 3. Fordel salat, mais, halve tomater og rømme på lefsene. Ha på pølser og salsa, brett sammen og server.