Julewok

Julewok
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Hvorfor ikke lage en julevariant av wok’en? Ha vossakorv og epler i wok’en og du får garantert god førjulssteming.

Ingredienser

  • 600 g vossakorv
  • 2 ss olje til steking
  • 1 stk kinakål
  • 2 stk eple
  • 1 stk rødløk
  • 0,5 glass jalapeno lite
  • 1 pose ferdig woksaus

Slik gjør du

  1. 1. Ta skinnet av vossakorven. Skjær den i strimler. Skjær kinakål i strimler, løk og epler i båter.
  2. 2. Fres pølsene raskt i woken til det er pent gyllent. Ta kjøttet ut av pannen.
  3. 3. Tilsett grønnsaker og jalapenos (kan sløyfes). La ikke grønnsakene være for lenge i woken, da mister de sin sprøhet.
  4. 4. Ha pølsene tilbake i woken og tilsett saus.
  5. Serveres med ris.