Julepølse på landbrød

Julepølse på landbrød
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min

Ingredienser

  • 250 g medisterpølse (julepølse)
  • 0,5 s eple
  • 50 g sukkererter
  • 1 ss olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,3 ts pepper
  • 2 stk skiver landbrød
  • 1 ss Grov sennep
  • 4 stk salatblad

Slik gjør du

  1. Del pølsa i to på langs og dra av skinnet. Skjær den i skiver på skrå.
  2. Fres pølseskiver i varm panne med olje til de får en gyllen farge. Ha i eplebåter og stek i ytterligere et par minutter før du har i strimlede sukkererter. Krydre med salt og pepper.
  3. Stek brødskiver i en varm panne med olje eller rist dem i en brødrister. Smør på sennep og legg på salat. (Sennep kan godt erstattes med kremost, tacosaus, ketchup eller pesto)
  4. Legg stekte pølsebiter, eplebåter og sukkererter over på brødskivene. Godt, enkelt og med en deilig smak av jul.