Julepølse med fyll

Julepølse med fyll
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

20-40 min
Medisterpølser hører julen til. Ofte blir medisterpølsene servert sammen med ribbe. Denne retten kan stå for seg selv. Kok noen poteter og du har en full middag.

Ingredienser

  • 1 stk medisterpølse
  • 1 ss smør eller margarin
  • 1 stk eple i båter
  • 15 stk svisker
  • 100 g grønne druer delt i to
  • 1 boks hermetisk sjampinjong, hel
  • 1,5 dl vann

Slik gjør du

  1. 1. Brun medisterringen lett på middels varme. Epler, svisker, druer og sopp has inni og rundt medisterpølsen.
  2. 2. Tilsett vann, sett på lokk og la alt bli varmt over svak varme i ca. 15 minutter. Serveres med poteter eller brød.