Hverdagssuppe med koteletter

Hverdagssuppe med koteletter
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min
Koteletter er forholdsvis rimelig middagsmat som kan serveres på mange ulike måter. Har du forresten tenkt på at du kan skjære kjøttet i små strimler og servere i suppe?

Ingredienser

  • 1 kg kotelett av svin
  • 1,5 l kjøttbuljong (utblandet)
  • 200 g gulrot
  • 200 g kålrot
  • 200 g persillerot
  • 4 vårløk

Slik gjør du

  1. 1. Renskjær koteletter for ben og fett. Skjær resten i strimler. Skrell rotgrønnakene og skjær dem i terninge
  2. 2. Kok opp buljong. La kjøtt, gulrot, kålrot og persillerot trekke ca. 5 minutter i buljongen
  3. 3. Skjær vårløk i ringer og ha det i suppen. La suppen trekke i ca. 10 minutter før servering.
  4. Server gjerne suppen med godt brød.