Grov Fiskeburger med torsk og hyse med ratatouille

Grov Fiskeburger med torsk og hyse med ratatouille
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

40-60 min
Lofoten fiskeburger med torsk og hyse passer perfekt i denne ratatoilli-retten. Men du kan godt velge den fiskeburgeren du liker best.

Ingredienser

  • 8 Lofoten Grov Fiskeburger med torsk og hyse
  • 1 gul squash
  • 1 aubergine
  • 4 plommetomater
  • 1 fedd hvitløk
  • 4 ss sorte oliven
  • 1 dusk persille/timian
  • 6 ss olivenolje
  • salt og pepper

Slik gjør du

  1. 1. Varm fiskeburgerne i panne med smør. Bruk moderat varme slik at smøret ikke svir seg.
  2. 2. Skjær opp tomat, squash og auberginne i en halv centimeter tykke skiver. Legg disse i brostein-mønster i en ildfast form.
  3. 3.Hakk hvitløksfeddet og bland det i olivenoljen. Hell deretter olivenoljen over grønnsakene. Tilsett salt og pepper etter smak.
  4. 4.Sett formen i ovnen i ca. 25 minutter på 200°C. Bak grønnsakene ferdig, til de blir saftige med en god, stekt skorpe på toppen.
  5. Dryss over sorte oliven hvis du liker det, olivenolje og litt friske urter.