Grov Fiskeburger med torsk og hyse med ratatouille

Grov Fiskeburger med torsk og hyse med ratatouille

Tidsforbruk

40-60 min

Vanskelig­hetsgrad

middels

Ingredienser

Lofoten fiskeburger med torsk og hyse passer perfekt i denne ratatoilli-retten. Men du kan godt velge den fiskeburgeren du liker best.

Fremgangsmåte

  1. Varm fiskeburgerne i panne med smør. Bruk moderat varme slik at smøret ikke svir seg.
  2. Skjær opp tomat, squash og auberginne i en halv centimeter tykke skiver. Legg disse i brostein-mønster i en ildfast form.
  3. 3.Hakk hvitløksfeddet og bland det i olivenoljen. Hell deretter olivenoljen over grønnsakene. Tilsett salt og pepper etter smak.
  4. 4.Sett formen i ovnen i ca. 25 minutter på 200°C. Bak grønnsakene ferdig, til de blir saftige med en god, stekt skorpe på toppen.
  5. Dryss over sorte oliven hvis du liker det, olivenolje og litt friske urter.
Send oss dine tilbakemeldinger