Grønn suppe med svinekjøtt

Grønn suppe med svinekjøtt
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Har du en travel hverdag, men er glad i mat og vil leve sunt? Ha alltid renskåret svinekjøtt for hånden! Svinekjøtt har høyt proteininnhold og lavt fettinnhold.

Ingredienser

  • 500 g renskåret svinekjøtt i strimler Ca.
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 500 g dypfryste erter Ca.
  • 4 dl grønnsakbuljong (utblandet)
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 boks hermetiske maiskorn, liten boks med paprikabiter

Slik gjør du

  1. 1. Lag suppe av erter og buljong ved å kjøre ingrediensene i en foodprosessor eller bruk stavmixer for å gi den en jevn konsistens.
  2. 2. Stek kjøttet sammen med margarin/olje i en stekepanne, krydre.
  3. 3. Smak til suppa med salt og pepper. Legg en stor skje kjøtt og mais i hver suppeskål, og hell i suppe.
  4. Server med brød.