Grønn kinawok

Grønn kinawok
2 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
La kjøttet få fri, og wok deg en middag med bare friske deilige grønnsaker. Server med hvitløksbrød til.

Ingredienser

  • 1 stk kinakål
  • 1 stk rød paprika
  • 1 stk oransje paprika
  • 1 pk nudler
  • 1 stk rødløk
  • 0,5 stk slangeagurk

Slik gjør du

  1. Snitt kinakålen. Skjær paprikaene i strimler og finsnitt rødløken. Skjær slangeagurken i biter.
  2. Kok nudlene som anvist på pakken.
  3. Ha olje i en wokpanne og fres grønnsakene raskt i varm panne. Har du ikke wokpanne, kan en stekepanne brukes. Bland inn nudlene til slutt.
  4. Serveres umiddelbart.