Grillet laks på spyd med gremolata

Grillet laks på spyd med gremolata

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

I denne oppskriften serverer du grillfavoritten laksespyd sammen med gremolata, en spesialitet fra Italia der du blander bladpersille, hvitløk og sitron. Lettvint og deilig!

Fremgangsmåte

Varm opp grillen.
Skjær laksefilet i terninger på ca. 3 cm, legg dem i en bolle og ha over rapsolje.
Vend bitene så de blir dekket av olje og træ laksebitene på spyd.
Dryss over salt og pepper, og grill laksespydene ca. 2 minutter på hver side.
Gremolata:
Finhakk bladpersille og hvitløk.
Vask og tørk sitron, og riv det ytterste gule skallet av sitron.
Bland bladpersille, hvitløk og sitronskall.
Server laksespydene med gremolata ved siden av.
Tips: Dersom du bruker grillspyd av tre må de ligge i vann i ca. 30 minutter før bruk.
Send oss dine tilbakemeldinger