Grillet kyllinglår med Cæsarsalat

Grillet kyllinglår med Cæsarsalat
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Alt kjøtt som er mørt kan grilles, og kylling er supermørt. Gi ferdiggrillede kyllinglår noen minutter på grillen, og de blir sprø og saftige!

Ingredienser

  • 6 stk grillet kyllinglår ferdig
  • 2 pose cæsarsalat med krutonger og dressing
  • 4 stk tomat store
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 ts tørket oregano
  • 1 stk focacciabrød eller annet "middelhavsbrød"

Slik gjør du

  1. 1. Kyllinglårene er ferdig krydret og kan grilles som de er, eller du kan krydre de litt ekstra eller pensle på en god grillsaus.
  2. 2. Grilles på middels sterk varm i 10-12 minutter. Snus ofte så de får en sprø og fin grillskorpe.
  3. 3. Del tomatene i to, dryss på litt salt, pepper og oregano. Grilles sammen med kyllinglårene de siste 4-5 minuttene.
  4. Serveres med Cæsarsalat med Cæsardressing og deilig brød til.