Grillet biffspyd med søtpotet

Grillet biffspyd med søtpotet
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Grillet biffspyd med ytrefilet av storfe servert med søtpoteter og en enkel salat, gir et sunt og fargerikt måltid.

Ingredienser

  • 600 g ytrefilet av storfe
  • 1 ss olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,3 ts pepper
  • 8 grillspyd
  • 400 g søtpotet
  • 4 dl appelsinjuice
  • 1 ss olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,3 ts pepper
  • 200 g ferdigkuttet salatblanding

Slik gjør du

  1. 1. Skjær ytrefilet av storfe i store terninger, ca. 4x4 cm, og tre dem på spyd.
  2. 2. Del søtpotet i 1 cm tykke skiver. Kok potetene i appelsinjuice i 5 minutter, eller til de er knapt møre. Hell av juicen, og legg dem på et kjøkkenpapir.
  3. 3. Pensle potetskivene med olje, og grill dem ca. 2 minutter på hver side.
  4. 4. Pensle biffspydene med olje, og grill dem i 3-4 minutter på hver side.
  5. Server med frisk, blandet salat.