Grillede kyllinglår med stuede gulrøtter

Grillede kyllinglår med stuede gulrøtter
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min
Grillede kyllinglår med stuede gulrøtter er en helt vanlig hverdagsrett som smaker godt og tilberedes på en enkel måte. Ingen fiksfakserier - bare god mat!

Ingredienser

  • 6 stk grillet kyllinglår
  • 750 g gulrot
  • 1 ss smør
  • 4 dl melk
  • 2,5 ss hvetemel
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts malt hvit pepper
  • 0,3 ts revet muskatnøtt
  • 1 ss frisk kruspersille hakket

Slik gjør du

  1. 1. Varm kyllinglårene i stekeovnen på 180 °C i ca. 15 minutter eller til de er gjennomvarme.
  2. 2. Skrell gulrøttene og skjær dem i terninger. Kok gulrotbitene såvidt møre i lettsaltet vann og hell av vannet.
  3. 3. Smelt smør i en gryte og tilsett hvetemel til blandingen slipper gryten. Spe med melk mens du rører og la sausen koke i minst 5 minutter. Smak til med salt, pepper og revet muskat. Vend inn gulrot og hakket persille.
  4. Tips: Retten passer godt med kokte poteter til.