Gratinerte pølser

Gratinerte pølser
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min
Her er en original måte å variere pølse i brød på! Sett fram et utvalg av gode pølsetilbehør og la hver enkelt mekke sine favorittpølsekombinasjoner. Det er utrolig hva som kan få plass i et pølsebrød!

Ingredienser

  • 8 stk Grillpølse eller annen pølse
  • 8 stk pølsebrød
  • 1 stk hakket løk
  • 1 boks hermetiske maiskorn, stor
  • 2 dl revet hvitost

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 225° C. Legg pølser i brød i en ildfast form.
  2. Strø hakket løk og mais, eller det tilbehøret du har lyst på, over hver pølse.
  3. Strø over revet ost, og gratiner i ovnen på 225° C i ca. 15 minutter.