Gratinert falukorv

Gratinert falukorv

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

middels
porsjoner

Ingredienser

  • 1 stk falukorv
  • 1 stk rødløk
  • 80 g hvitost revet
  • 2 pose boil-in-bag ris
  • 4 ss karri - og mangosaus
Dette er en av våre aller enkleste retter. Her får du en god middag med minimal tilberedning og tidsbruk. Selv om dette er superenkelt, kan det godt være spennende.

Slik gjør du

  1. Kok risen etter anvisning på pakningen.
  2. Snitt falukorven i på langs, men ikke helt igjennom. Finhakk løken og legg den i snittet. Strø ost på toppen.
  3. Bland karri - og mangosaus inn i risen. Legg risen i bunnen av en ildfast form. Legg  falukorven oppå.
  4. Stek på 200 °C i 15 minutter.