Foliepakke på bål

Foliepakke på bål

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt
porsjoner

Ingredienser

  • 0,5 stk kyllingfilet
  • 0,5 stk gulrot
  • 1 stk potet
  • 1 skive rød paprika
  • 1 ss purre i ringer (kan sløyfes)
  • 1 ss smør
Vil du varme noe annet enn pølser på bålet, så bør du prøve denne foliepakkede blandingen av kylling og grønnsaker.

Slik gjør du

  1. Rens og skjær grønnsakene i passe biter/skiver. NB! Bruker du purre, er det viktig å vaske den godt, for her kan det gjemme seg mye jord/sand mellom lagene.
  2. Legg kyllingbitene over på et ark aluminiumsfolie sammen med grønnsakene, smør, krydder, salt og pepper.
  3. Pakk godt sammen og legg det på bålet i ca. 8-10 minutter eller på grill i ca. 10 minutter.
  4. Spises sammen med for eksempel pinnebrød.