Fiskesuppe med fennikel

Fiskesuppe med fennikel
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Denne fiskesuppen med fennikel og laks tar utgangspunktet i en posesuppe og med noen få grep er den som hjemmelaget. Den er lett og rask å lage og passer perfekt i en travel hverdag.

Ingredienser

  • 250 g Laksefilet (uten skinn og bein)
  • 150 g Reker uten skall
  • 0,5 stk. Frisk fennikel
  • 1 stk. Vårløk
  • 1 stk. Gulrot
  • 1 pose Fiskesuppe
  • Matfløte

Slik gjør du

  1. 1) Skjær laks i terninger, fennikel i tynne strimler, vårløk i ringer og gulrot i skiver.
  2. 2) Lag fiskesuppen etter anvisning på posen, men bruk matfløte i stedet for melk.
  3. 3) Ha laks, fennikel og gulrot i suppen når den er kokt ferdig, og la den trekke videre i ca. 4 minutter, til fisken er kokt.
  4. 4) Ha i reker og dryss over vårløk rett før servering.
  5. Server fiskesuppen med godt grovbrød ved siden av.