Fiskeburger og coleslaw

Fiskeburger og coleslaw
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min
Når fiskeburger, burgerbrød, tomat, salat og løk møter en coleslaw av sprø eple, krispy kål, den nydeligste dressing av syrlig rømme og bløt majones, løk og kjærlighet... Da sier man takk til både de syv hav og den syvende himmel!

Ingredienser

Ingredienser:

  • 4 fiskeburgere
  • 4 hamburgerbrød, fine eller grove
  • salatblader
  • 1 løk
  • 2 tomater

Coleslaw:

  • 0,3 kålhode
  • 1 rødløk
  • 1 eple
  • 0,5 sitron
  • 1,5 dl majones
  • 2 ss rømme/crème fraiche/gresk yoghurt
  • 0,5 ts salt
  • litt pepper

Slik gjør du

  1. Varm fiskeburgerne på pannen i litt smør. De kan eventuelt varmes i ovnen på stekebrett dekket med bakepapir på 200°C. Fiskeburgerne trenger ca. 10 minutter for å bli gjennomvarm, enten du bruker ovn eller stekepanne.
  2. Bland majones med rømme, sitronsaft,salt og litt pepper. Finsnitt kål og løk. Rasp eplet og bland grønnsakene med majonesdressingen.
  3. Server fiskeburgerne med brød, coleslaw, salat, tomatskiver og rå løkringer.